1 de 10
mundial d'handbol femení

​Granollers acollirà les semifinals i la final del Mundial d'Handbol Femení

Al Palau d'Esports es disputaran totes les fases de la competició

Al Palau d'Esports de Granollers es disputaran totes les fases de la competició | Ajuntament de Granollers
per Redacció, Granollers, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 17:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Granollers ha estat la ciutat escollida per la Federació Internacional d'Handbol per acollir les semifinals i la final del Mundial d'Handbol Femení 2021, que tindrà lloc a finals d'any. Les darreres fases de la competició es disputaran íntegrament al Palau d'Esports de la ciutat, incloent-hi les semifinals i la final. 

La IHF, que va fer les corresponents visites tècniques a les seus del Mundial Femení d'Handbol 2021, ha seleccionat l'equipament esportiu granollerí "per les condicions òptimes de funcionament que presenta, per la seva proximitat a Barcelona i per la implicació municipal en l'organització de l'esdeveniment des del primer moment", segons ha destacat l'Ajuntament granollerí. 


Inicialment, s'havia previst que la celebració del tram final de la competició tindria lloc a Barcelona, però la pandèmia ha fet canviar de plans: "La IHF ha optat per una instal·lació més acotada, amb unes prestacions que s'ajusten més a les necessitats actuals i en ple funcionament des del dia 2 de desembre, primera jornada del mundial", ha precisat el consistori. "La determinació es pren davant la complicació i costos que suposaria adequar el Palau Sant Jordi per acollir les dues darreres jornades de la competició, un espai inicialment idoni per la seva capacitat però avui probablement excessiva", afegeixen.

 
Participació