cuina

RECEPTA ​Llenguado al Cafè de Paris

Cada cap de setmana, les millor receptes

per Redacció, Granollers, Catalunya | 18 de juliol de 2021 a les 10:33 |
Llenguado al Cafè de Paris | Manel Baxerias
Ingredients per persona:

Un llenguado de ració


1 pastanaga de manat mitjana

3 o 4 patates petitones


Per la salsa:

2 o 3 nous de mantega


Una punta de preparat d’herbes cafè de Paris, ½ cullereta de cafè, que la podeu trobar a botigues especialitzades en especies o preparar una barreja de: julivert, pebrot, cibulet, Alfàbrega, Cúrcuma, Oli vegetal, marduix i orenga

Preparació de la salsa:

Per preparar la mantega n’hi haurà prou en que barregeu dues o tres nous de mantega per persona, passats uns segons per el microones, amb un polsim del preparat d’herbes, un cop ben barrejat. Reserveu.

Preparació:

Quan compreu el llenguado podeu demanar al peixater que us el desmunti en filets.

Mentre coeu les verdures al vapor, saleu el peix i poseu la planxa a escalfar. Quan la planxa estigui ben calenta hi poseu una mica d’oli i poseu a coure el llenguado, molt poc temps. Doneu-li la volta, amb compte que no es trenqui, deixant que s’acabi de coure.

Quan les verdures estiguin ja podeu muntar el plat, pintant el peix i les verdures amb la mantega.

Un altra opció és coure el peix sencer,  desmuntant-lo al acabar de coure’l.

 

Participació