Esports

Grifols serà el patrocinador oficial del futbol femení de la UEFA

La farmacèutica catalana celebra poder ajudar a "crear un futur més sostenible i igualitari"

per Sergi Baixas, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 15 de juliol de 2021 a les 16:09 |
Pla general de la seu central de Grifols, situada a Sant Cugat | ACN

La farmacèutica catalana Grifols, amb seu a Sant Cugat del Vallès, serà la patrocinadora oficial del Futbol Femení de la UEFA (inclosa la Champions i la Women's Euro) a partir de la temporada 2021/22 fins al 2025.

"Estem molt orgullosos de donar suport al futbol femení de la UEFA, ja que iniciatives com aquesta ajuden a crear un futur més sostenible i igualitari", ha afirmat el co-conseller delegat, Raimon Grifols. L'empresa destaca que tenen una plantilla formada per un 60% de dones mentre remarquen el seu compromís per l'avanç de les dones en l'entorn laboral. 


En aquesta línia, la cap de comunicació de Grifols i exatleta olímpica, Teresa Rioné, assenyala que "l'esport és una eina molt eficaç per promoure la igualtat de gènere perquè ajuda a desenvolupar habilitats i qualitats fonamentals que inspiren i empoderen a les dones en la seva vida laboral i en el seu rol a la societat". 

Per la seva banda, la responsable del futbol femení de la UEFA, Nadine Kessler, ha apuntat que aquests anys "són un moment molt apassionant per formar part del futbol femení" i ha celebrat poder comptar amb el compromís de Grífols per col·laborar plegats durant les pròximes temporades. 

 

Participació