televisió

«Moebius» posa el punt i final a Caldes amb una festa amb actors, equip tècnic i unes 300 persones

S'ha projectat l'últim episodi al Parc de Can Rius

per Redacció, Caldes de Montbui, Catalunya | 13 de juliol de 2021 a les 16:06 |
Imatge de la festa de final de 'Moebius' | Ajuntament de Caldes de Montbui
El parc de Can Rius, un dels escenaris que apareixen a la sèrie Moebius de TV3, ha estat també el lloc escollit per posar el punt i final a aquesta coproducció de Veranda TV i Televisió de Catalunya. Aquest dilluns 12 de juliol s’ha emès l’últim capítol d’aquest thriller amb una festa amb els actors i actrius protagonistes, part de l’equip tècnic, i amb gairebé 300 persones de públic.

L’alcalde, Isidre Pineda, el director de TV3, Vicent Sanchís, i el director de la sèrie, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i han fet la presentació de l’últim capítol d’aquesta producció. A l’acte també han assistit el guionista de la sèrie, Piti Español, i els productors de Veranda TV, Aitor Montánchez i Ignasi Comillas, el cap de Ficció de TV3, Oriol Sala-Patau, i la consellera de la CCMA, Rita Marzoa.


Abans i després de l’emissió del capítol, el grup The Sappys’s, que apareix a la sèrie, ha estat l’encarregat d’amenitzar la festa amb la interpretació en directe d’alguns dels seus temes.

La sèrie, protagonitzada per Aida Oset (Mamen), Manel Llunell (Natxo), Sònia Ninyerola (Leire) i Marc Pineda (Àlex) ha tancat la temporada amb èxit d’audiència. El capítol final va tenir una quota del 16,5% i 371.000 espectadors de mitjana. I globalment, la sèrie ha acabat la temporada amb una mitjana de 371.000 espectadors, un 15,3% de quota i una audiència acumulada de 1.773.000 espectadors.


Moebius és un thriller d’investigació situat al municipi de La Farga, un poble fictici de la Catalunya interior on tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. Caldes de Montbui és, a la sèrie, aquest petit poble on transcorre l’acció. La trama de la sèrie se centra en un cas que afecta un alumne de l’institut d’aquest municipi. Creada per Eduard Cortés i Piti Español, la sèrie consta de 10 episodis de 40 minuts, i ha estat una aposta de TV3 per a donar visibilitat a nous joves talents.

 

Participació