participació

​El plenari del Consell de Ciutat de Granollers renova part dels seus membres

Aquest dilluns s’ha fet al Centre d’Arts en Moviment la primera sessió presencial des del març de 2020

per Redacció, Granollers, Catalunya | 13 de juliol de 2021 a les 11:08 |
Imatge del plenari del Consell de Ciutat | Ajuntament de Granollers
​El plenari del Consell de Ciutat de Granollers ha renovat part dels seus membres. Les persones que s’incorporen al màxim òrgan de participació ciutadana de la ciutat ho fan en representació de la ciutadania, les entitats i com a persones expertes.

El Consell de Ciutat està format per una quarantena de membres que, d’acord amb el reglament del propi Consell, es renoven cada 4 anys.


Els nous membres del Consell de Ciutat en representació de la ciutadania han estat escollits per mitjà d’un sorteig aleatori fet entre les persones majors de 18 anys del padró municipal i són: Jahayra Marjorie Bacilio Luque, Ferran Fernández Gutiérrez, Carla Sánchez Piñero, Sergio Bote Carretero, Irene Abellan Rosa, José Manuel Matias Hueltes, Daisy Ocreto Valdez, Zosimo Adrian Uceda Vilchez, Montserrat Sabatés Chesa i Manuel Molina Delgado.

Les entitats que tenen representació al Consell de Ciutat també han estat escollides per mitjà d’un sorteig aleatori fet a través del registre municipal d’entitats i associacions ciutadanes de Granollers. Cada associació ha escollit, posteriorment, la persona que la presentarà al Consell. Les noves entitats i els seus representants són: Associació Vilanimal per la Protecció i Defensa dels Animals (Elena Manso Gutiérrez), Associació Granollers Pedala (Vicenç Sáez de Tejada i Escandón), Papers i Drets per a Tothom (Ramon Bosch Sardañons), Club Petanca Font Verda (Frederic Santacreu Berga), Partenaire Club de Ball Esportiu (Francesc Gutiérrez Ruiz), Associació de Ressortissants de la Comune de Sare Coly (Abdoul Sabaly), Associació de Mares i Pares d’Alumnes Escola Mestres Muntanya (Cristina Muñoz Crespo), Comunidad Islámica Achoura de Granollers (Mohamed Lemoudden Hamdan), AMPA Ponent (Maryeme Mafssioui) i Associació Cultural Ponteràpia (Jordi Delclòs Casas).


Per últim, les persones designades com a expertes de ciutat a proposta del ple (i que van ser aprovades per unanimitat a la passada sessió plenària del mes de juny) són: Arnau Queralt Bassa, Daniel Boil Serna, Mariano Fernández García, Josep Marquès i Baró, Adrià González Torrent, Marina Garrell Traveria, Moussou Sylla, Marta Montserrat i Pujal, Mercè Comas Duran, i Marina Miralles Mestre.

La resta de membres del Consell de Ciutat (representants de les associacions de veïns i dels grups municipals) es van renovar fa ja 2 anys i continuen.


Els propers reptes del Consell de Ciutat

La sessió del Consell de Ciutat ha servit també per acordar donar continuïtat al treball en relació al Mundial d’Handbol Femení 2021 i s’ha convidat als membres a sumar-se a la Comissió Participativa del Mundial. La trobada també ha marcat els futurs reptes a treballar des del Consell com els propers Pressupostos Participatius i el que serà el tercer Pla Estratègic de Granollers.

 

Participació