ciclisme

L'equip Eastern Watts torna a guanyar la Mussara 24 Hores Bicircuit

Més de 300 ciclistes han passat pel Circuit de Barcelona-Catalunya durant el cap de setmana

per Redacció, Montmeló, Catalunya | 12 de juliol de 2021 a les 17:06 |
Un instant de la Mussara 24 Hores Bicircuit | Miquel Rovira Photo
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat una edició més de la Mussara 24 Hores Bicircuit. La gran festa del ciclisme va començar el dissabte a les 10 del matí, omplint la recta principal de bicicletes. A les 16.00 veia la bandera de quadres la primera de les categories, amb doblet dels equips del Club Ciclista Lloret. Monopolitzant la primera i la segona posició van aconseguir un total de 48 i 46 voltes, respectivament.

Amb l'arribada de la nit va arribar també el moment de conèixer als més avantatjats de la categoria de 12 h. L'equip Ettix va tenir l'honor de lluir la medalla d'or d'aquesta modalitat, aconseguint una còmoda victòria en el traçat mundialista.


Finalment, el plat fort del cap de setmana, els vencedors de les 24 hores. El diumenge al matí, l'equip Eastern Watts aconseguia la seva segona victòria consecutiva, revalidant el resultat de 2019. A més, el conjunt format per 8 components de tota Espanya va aconseguir també completar un total de 194 voltes, establint així el nou rècord de la prova.

Al finalitzar les 24 hores, les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme van prendre les regnes, amb una gran quantitat de vencedors com a resultat.


A la Copa Criterium, la categoria Èlit va ser dominada per Alex Ulloa (Proton Cycling Academy). Ricard de Miguel (Miami – Megabici Club Ciclista) va vèncer a Màster 30 i José Félix Talledo (LEFA Team Club Ciclista) va fer el mateix a Màster 40. D'altra banda, la Copa Catalana de Fèmines també es va posar a prova al Circuit. Emma Grant (Massi Tactic Women Team) va ser la vencedora de la categoria Júnior i Lucía García (Costa Brava Mediterranian) es va imposar entre les Cadet.

 

Participació