música

El Cor Jove Amics de la Unió, nova formació resident del Teatre Auditori de Granollers

Amb aquesta nova incorporació el teatre ja comptarà amb quatre formacions residents

per Redacció, Granollers, Catalunya | 8 de juliol de 2021 a les 18:46 |
Imatge del Cor Jove Amics de la Unió | TAG
A partir de la temporada 2021-2022 el Cor Jove Amics de la Unió serà una formació resident més al Teatre Auditori de Granollers. Amb aquesta nova incorporació el teatre ja comptarà amb 4 formacions residents: l'Orquestra de Cambra de Granollers, VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió, el Cor de Cambra de Granollers i el Cor Jove Amics de la Unió

Des del TAG s'ha valorat "molt positivament" la nova incorporació d'aquest cor, que fins ara havia participat molt activament en la programació habitual de l'equipament. 


Dirigit per Marta Dosaiguas, el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers està format per 40 joves d’entre 16 i 24 anys que s’inicien en el treball propi d’una formació de veus mixtes. La majoria d’ells provenen de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió o d’escoles de música de la comarca. El 2019 va obtenir el Primer Premi de la categoria de cors juvenils del XLVIII Certamen Coral de Ejea de los Caballeros.

El Cor Jove Amics de la Unió actua regularment al Teatre Auditori de Granollers, amb muntatges com Denominació d'origen (2020), Revolution (2019), Carmina Burana (2018) i Mirrors de Kenny Wheeler (2018). També ha actuat als principals escenaris del país: Auditori de Girona (Messies, 2019), Auditori de Barcelona (Nadal a Broadway Messies, 2019) o el Palau de la Música Catalana (Carmina Burana, 2020).


El passat mes de maig el Cor Jove Amics de la Unió va presentar, juntament amb VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió, l'espectacle Hits! dins la temporada del Teatre Auditori de Granollers. 

 

Participació