turisme

Els hotels del Vallès Oriental impulsen un projecte lligat amb els vins de la DO Alella

ENHOTELS s'iniciarà el mes de novembre

per Redacció, 8 de juliol de 2021 a les 10:14 |
Presentació del projecte ENHOTELS | HVO
L’Associació d’Hotels del Vallès Oriental (HVO) iniciarà el projecte ENHOTELS a partir del mes de novembre d’aquest mateix any. L’objectiu, segons ha explicat l'entitat, és el de promocionar el sector turístic i d’hosteleria a través de la cultura vitivinícola del territori DO Alella. "D’aquesta manera es preveu incentivar l’ocupació d’hotels i restaurants després de la crisi soferta per la Covid-19", han destacat.

L'associació ha explicat que el projecte se sustenta a partir del tast de vins: "Aquesta activitat estarà conduïda per un professional encarregat de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera". La iniciativa busca atreure un públic de proximitat de perfil generalista, no necessàriament expert en la matèria, perquè pugui gaudir coneixent el producte vitivinícola DO Alella, que engloba les comarques del Vallès Oriental i el Maresme. La intenció és que els tasts es facin els dijous del mes de novembre, i en una ubicació concreta, com per exemple els hotels associats a HVO. "D’aquesta manera, i seguint les mesures vigents de prevenció i seguretat de la Covid-19 les empreses que s’hi vulguin adherir ho hauran de fer a través de l’hotel participant o a través de la plataforma www.enoturismealella.cat", afegeixen.  


HVO també ha defensat que la promoció del sector turístic i gastronòmic és un dels objectius que es va marcar la presidenta de l’associació, Sílvia Brunet, a l’inici del seu mandat: "Gràcies a la insistència, i juntament amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i el Consell Regulador de la DO Alella, s’ha aconseguit".

 

 

Participació