estiu

​782 infants i joves participen a les activitats del Fes-te l'Estiu de Granollers

Els casals infantils, activitats esportives recreatives i itineraris GRA han començat aquest dilluns

per Redacció, Granollers, Catalunya | 2 de juliol de 2021 a les 12:25 |
782 infants i joves participen a les activitats del Fes-te l'Estiu 2021 | Ajuntament de Granollers
Un total de 782 infants i joves s'han inscrit a les activitats del programa de Granollers Fes-te l'Estiu 2021, que inclou els casals infantils, les activitats esportives recreatives i els Itineraris GRA. Segons explcia l'Ajuntament de Granollers, les propostes han començat aquest mateix dilluns 28 de juny i les participants han pogut escollir diferents períodes: tot un mes, la primera o la segona quinzena.

Pel que fa al nombre de places ofertades, el consistori ha explicat: "Atesa l'elevada demanda de sol·licitud rebudes aquest any, es va incrementar l'oferta amb 120 places més per tal que totes les famílies empadronades a Granollers que havien fet la preinscripció poguessin accedir a les activitats".


Així, als casals infantils hi ha 515 infants inscrits per la primera quinzena (del 28 de juny al 9 de juliol) i 465 per a la segona quinzena (entre el 12 i el 23 de juliol). A més, hi ha una altra setmana opcional (entre el 26 i el 30 de juliol) amb 35 infants inscrits i que es farà únicament a l'escola Ferrer i Guàrdia. Pel que fa a les activitats esportives recreatives, hi ha 185 persones inscrites per fer la primera quinzena i 168 per fer la segona quinzena. I als Itineraris del GRA hi participen un total de 103 joves.

A més d'aquestes activitats, enguany també s'ha organitzat el Casal inclusiu a l'escola Montserrat Montero, els casals lingüístics de primària i de secundària, i també s'ha col·laborat l'Esplai Guai de Palou que organitza un casal infantil a Palou.


Mesures Covid-19

Aquesta és la segona edició del Fes-te L'Estiu marcada per la Covid-19 i les mesures que s'han aplicat a les activitats d'estiu segueixen la línia de les que s'han aplicat durant tot aquest curs escolar. Les famílies han signat amb la matriculació el document de compromís Covid. Es permeten grups de convivència de fins a 24 infants i es prioritzen les activitats en espais oberts i la ventilació. A més, des de Salut Pública es fa el seguiment de possibles casos que es puguin detectar així com l'assessorament als responsables dels casals mitjançant els gestors Covid dels centres d'atenció primària.


 

 

Participació