comerç

«Teixim emocions»: la campanya de Comerç Ral, l'Ajuntament i la Fundació Vallès Oriental

La iniciativa vol promocionar el comerç de proximitat, aconseguir hàbits de compra sostenibles i millorar la integració de persones amb discapacitat

per Redacció, 1 de juliol de 2021 a les 16:09 |
Un dels usuaris de la FVO, treballant enuna de les bosses de tela | Ajuntament de Granollers
Amb motiu del dia internacional sense bosses de plàstic, que se celebra cada any el 3 de juliol, s'ha iniciat la campanya Teixim emocions, una iniciativa fruit de la col·laboració entre l'associació Comerç Ral, l'Ajuntament de Granollers i la Fundació Vallès Oriental. Els objectius d'aquesta campanya, segons ha explicat el consistori en un comunicat, són promocionar el comerç de proximitat, aconseguir uns hàbits de compra més responsables i sostenibles, i millorar l'autonomia i la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Vallès Oriental, entitat sense ànim de lucre al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha confeccionat a mà 600 bosses de tela amb l'eslògan imprès Teixim emocions, "per tal de col·laborar en la conscienciació de la ciutadania dels perills i efectes negatius per al medi ambient que comporta l'ús de bosses de plàstic".


Del 3 al 31 de juliol, totes les persones que comprin als 36 comerços de l'associació Comerç Ral adherits a la campanya i que emplenin la cartilla amb el segell de tres establiments diferents, rebran com a obsequi una bossa de cotó amb l'eslògan, fins a esgotar les existències, com a agraïment i fidelització per comprar a les botigues del barri.

El tret de sortida de la campanya tindrà lloc el divendres 2 de juliol de 10.00 a 12.00 davant de les farmàcies Les Escoles i Olivet, del carrer de Roger de Flor, on membres de la Fundació Vallès Oriental repartiran les cartilles i explicaran a la ciutadania la dinàmica de l'actuació. A les 12 h hi haurà la cloenda a davant de la farmàcia Les Escoles (carrer de Roger de Flor, 45) amb representants de la Fundació Vallès Oriental, Associació Comerç Ral i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

 

Participació