art

3ttman enllesteix el mur a la plaça Llibertat de Granollers

S'hi veuen animals i l'Hospital de Granollers

per Redacció, Granollers, Catalunya | 30 de juny de 2021 a les 20:23 |
El mural de la Plaça Llibertat, de Granollers | GRN Cultura
L'artista Louis Lambert, més conegut com a 3ttman, ja ha acabat de pintar el mur del carrer Vidal i Jumbert a la plaça de la Llibertat, al barri del Congost de Granollers. Aquest dimecres s'ha inaugurat oficialment l'obra, que ha estat pintada durant deu dies i on el color és el gran protagonista. 

Tal i com recorda l'Ajuntament de Granollers, 3ttman "s'ha inspirat amb les converses, idees, sensacions sorgides al llarg del treball comunitari que des del mes d'abril s'ha anat fent al veïnat del Congost". Un treball "que té el seu punt visible a La Quiosca, un quiosc que estava en desús i que ha servit com espai dinamitzador del barri, amb tres educadors al capdavant i amb el fil conductor del context de Covid-19". "Les preguntes Com ens hem cuidat, Com estàs vivint la pandèmia? Com estàs? han servit per treballar i acompanyar les persones de barri en aquest moment de pandèmia".


Finalment, 3ttman se n'ha fet ressò "i ha recollit el fet explicat per moltes veus que comenten com durant la pandèmia els animals van recuperar espais de la ciutat". D'aquesta manera, quatre animals apareixen per les quatre bandes del mur: un llop, un ocell, un cèrvol i una serp, i queden entrellaçats a una forma arquitectònica: l'Hosptial de Granollers. "Louis Lambert explica que són animals totem que vigilen i protegeixen allò que passa dins l'hospital, qui vetlla per nosaltres. I tot això ho fa amb una calculat joc de colors i formes juxtaposades, pròpies del 3ttman més genuí".

 

Participació