coronavirus

Cap persona ingressada per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni

Des del començament de la crisi s'acumulen 339 altes i 76 defuncions

per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 30 de juny de 2021 a les 12:10 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí /arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre de referència al Baix Montseny. En relació als darrers set dies,s' ha donat d'alta l'única persona que estava ingressada i ara no n'hi ha cap que hagi de fer estada a l'hospital a conseqüència de la malalti.

Les altes acumulades des de l'inici de la crisi sanitària són 339, les mateixes que fa una setmana. Pel que fa a defuncions des de fa algunes setmanes se'n mantenen acumulades 76.



Actualització sobre la Normativa de visites per a familiars i acompanyants  
 

Hospital de Sant Celoni
 

Plantes hospitalització (Primera i Segona Planta)
 
Poden entrar dues persones assignades per pacient (sempre les mateixes i no simultàniament).  Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran d'11.00h. a 13.00h. i de 15.00h a 17.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h. a 15.00h. i de 17.00h a 19.00h.
 
Urgències

Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d'edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA

Un acompanyant per pacient en el moment de l'ingrés, sense accedir a l'Hospital. Posteriorment, s'informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s'esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els responsables del departament indicaran on ha d'esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques

S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 
Centre Sociosanitari Verge del Puig

L'horari de visites al centre s'estipula d’11.00h a 20.00h.
Per entrar al centre serà obligatori:
- Portar mascareta homologada posada.
- Realitzar rentat de mans amb solució hidroalcohòlica.
- No estar diagnosticat de COVID ni ser un contacte estret.
- No tenir febre, tos, dolors musculars, mal de coll, pèrdua gust o olfacte, mal de cap...
- Que el pacient tingui autoritzades les visites
 
La porta d’entrada al centre no estarà tancada amb clau, es podrà entrar lliurament i es
podrà sortir fent ús del codi numèric. Es permetrà l'entrada de dos familiars o acompanyants per pacient, sempre que la visita sigui a l'exterior (jardí) i es mantingui una distància de més de dos metres amb els altres familiars i/o usuaris. En cas de condicions meteorològiques adverses, es permetrà l’entrada d’un únic familiar/acompanyant a l’habitació.

En cas de pacients enllitats, es permetrà l’entrada d’un únic familiar/acompanyant a
l’habitació. No es podrà sortir de l’habitació mentre duri la visita. No es podrà fer ús d’espais comuns. En el cas que el familiar/acompanyant vingui a donar un àpat a la persona usuària, s’haurà de portar el menjar a l’habitació.
 
 

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Participació