música

​Neix Tagafest, el festival de música del Tagamanent

Ca l’Agustí, a la Calma, acollirà el 24 de juliol 12 hores de música, 10 propostes musicals, zona d’acampada i camper, gastronomia i serveis.

per Redacció, 28 de juny de 2021 a les 19:23 |
Els concerts es realitzaran en escenaris ubicats al voltant de la masia de ca l’Agustí | Tagafest
El 24 de juliol de 2021, en la Festa Major de Tagamanent, tindrà lloc el Tagafest. Un festival que, segons ha destacat l'organització, "neix amb la voluntat de mostrar la gran oferta musical de la comarca, promocionant artistes amb propostes pròpies o versions, amb la ferma voluntat d’ajudar en la recuperació del sector cultural i apropar, de nou, el públic a la cultura en un espai ampli i segur, en plena natura".

El Tagafest es farà a La Calma, al Parc Etnològic de Tagamanent, un espai natural dins el Parc Natural del Montseny. Els concerts es realitzaran en escenaris ubicats al voltant de la masia de ca l’Agustí.


La trobada estarà organitzada per l’Ajuntament de Tagamanent, juntament amb diferents artistes, voluntaris culturals, de la Vall del Congost, del Montseny, d’Osona i del Vallès Oriental, que s’han unit per organitzar aquesta primera edició.

El festival oferirà més de 12 hores de música, en què hi haurpa 10 propostes musicals repartides en 2 escenaris. Seran propostes amb segell de quilòmetre 0, des del folk de Marçal Ramon, passant per la rúmbia de Joan Garriga, la proposta pop amb tocs jazzy d’Albert Freixas, el soul rock dels Murris, l’intimitat de Tracy Sirés, el rock amb tocs americans de Ricky Gil, les versions divertides d’Els Imbècils, el combo de l’escola de Música Happy People, els històrics Místics de La Garriga i la nova fornada de Funk amb Lola & The Rhinos.

 
El Tagafest també oferirà servei de restauració a través de Food Trucks i una mostra de cuina de proximitat.

 
D'altra banda, s’ha habilitat una zona d’acampada amb tenda i una zona camper per vehicles on estarà permesa la pernoctació amb prèvia adquisició de l’entrada corresponent.

Tots els accessos al pla de la Calma dins el terme municipal de Tagamanent estaran tancats des del dia anterior. Només podran accedir els veïns de la zona.

La venda de les entrades es realitzarà a través de la plataforma que l’Ajuntament de Tagamanent ha habilitat per aquest Festival. El preu és de 20 euros per accedir al festival, amb un descompte per els veïns de la vila (15 euros), 15 euros l’accés a la zona camper i de 5 euros per l’accés a la zona d’acampada.

 

Participació