transports

Renfe licita les obres de l'estació de Mollet-Sant Fost

La retirada de Comsa S.A. per realitzar les actuacions adjudicades al seu moment va obligar a realitzar un nou projecte

per Redacció, 28 de juny de 2021 a les 19:14 |
Imatge de com serà l'estació | Renfe
El Ministeri de Transport, mobilitat i agenda urbana ha licitat novament les obres de millora i accessibilitat a l'estació Mollet-Sant Fost per un import de 6.349.357,87 euros. Un cop iniciades les actuacions el termini d'execució és de 16 mesos.

La retirada de Comsa S.A. per realitzar les actuacions adjudicades al seu moment, va obligar a realitzar un nou projecte per a l’estació de Mollet Sant Fost. La nova licitació inclou la renovació i modernització de l’edifici de viatgers i s’afegeix a les ja previstes com: construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes; recrescut d’andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana; substitució de la il·luminació existent a les andanes; urbanització d’accessos; i instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i les escales.


Paral·lelament, amb objecte de millorar l’accés als trens, s’han finalitzat les actuacions d’adequació, prolongació i repavimentat de l’andana principal que han comptat amb un pressupost de mig milió d’euros.

Totes aquestes actuacions permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels més de 10.000 viatgers que diàriament (abans de la Covid-19) utilitzaven aquesta estació. 

 

Participació