música

​Torna el Festival Musik N Viu de Granollers després d'un any d'interrupció

El festival comença avui i, fins el 3 de juliol, tindrà actes al Parc de Ponent, el Parc Torras Villà i el Recinte Firal

per Redacció, 25 de juny de 2021 a les 13:17 |
Cartell del Musik N Viu | NG
Sota el lema El retorn!, Granollers es prepara per viure la 16a edició del Festival Musik N Viu, el certamen de música en directe a l’aire lliure que inaugura l’estiu a la ciutat. El festival, que comença avui i tindrà actuacions el 26, 27 i 29 de juny i 1, 2 i 3 de juliol, presenta algunes novetats a causa de la situació de persistència de la Covid-19. La programació musical s’ha vist ampliada a 7 dies i es faran concerts en tres espais de la ciutat: el Parc de Ponent, el Parc Torras Villà i el Recinte Firal. Caldrà fer reserva prèvia de les entrades gratuïtes, restar assegut als seients assignats i mantenir la distància social entre els diferents grups bombolla.

El Festival Musik N Viu se celebra anualment des de fa 17 anys amb l’arribada del bon temps i té per objectiu esdevenir un espai d’oci nocturn per a joves, amb espectacles i concerts de diferents estils musicals. Està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers, a través del Servei de Joventut, i quatre entitats de la ciutat: Jovent Ignorat, Diables de Granollers, One Drop i l’entitat Konghost Music Label.


El tret de sortida del festival es donarà al Parc de Ponent, amb l’entitat One Drop de Granollers. Amb un estil molt propi, la música i la cultura reggae seran les protagonistes. Amb el títol de One drop hits the town es podrà gaudir de la música de Soundclash amb Ratafia Sound, Endèmic Roots i The Extraradians.

El 26 de juny el festival seguirà al Parc de Ponent. Serà el torn de l’entitat Diables de Granollers. Una proposta ben diferent on la música i l’espectacle no quedaran renyits. L’humor està assegurat amb l’espectacle Gags ontrix de la companyia PuntMoc i, seguidament, la veu de la cantautora Sílvia Tomàs Trio acompanyada del pianista Guillem Boada i el guitarrista Mateo Martínez, oferiran un ambient ple de complicitat amb les seves composicions i fusions d’estils i llengües.


Els dies 27 i 29 de juny el Festival Musik N Viu es traslladarà al Parc Torras Villà. Serà novament el torn de les entitats One drop i Diables de Granollers, respectivament.

El 27 de juny, Rebelmadiaq Sound System oferirà una experiència musical diferent que recupera l’esperit comunitari de la música negra i caribenya; el grup Hi Light, amb Ricky Gundelero i Jordi HiGrade, que des de l’any 2001 promocionen la cultura i la música reggae allà on van, i Fire Warriors, un col·lectiu d’Hostalets de Balenyà dedicat a la difusió de la música reggae, actiu des de finals de l’any 2003.


El 29 de juny, el registre torna a canviar amb els Diables de Granollers. Una tarda-vespre amb el documental The bass of woman i, posteriorment, un concert del pianista granollerí Roger Santaeugènia Quartet, que presentarà el seu projecte personal basat en l’experimentació i la fusió de dos estils musicals: la música jamaicana i el jazz.

Els dies 1, 2 i 3 de juliol, el Fetival Musik N Viu 2021 torna al seu lloc d’origen, al Recinte Firal de Granollers. Tres dies amb la música electrònica com a protagonista.

All vinyl Day! és el nom de la festa del dia 1 de juliol organitzada per l’entitat Konghost, amb la presència de Dj Monkey, Dj Letung, Dosha i Babar. Música electrònica de qualitat i cultura de club amb infinitat d’estils musicals ben diferenciats a través dels vinils.

El 2 de juliol serà la tarda-nit de l’entitat Jovent Ignorat, amb un estil més urbà, amb Lildami com a cap de cartell, The Tyets i el grup Saigon, que fusiona el seu estil amb el rock.

El 3 de juliol el festival tancarà amb la presència d’Àngel Molina i Ellian (Live!) com a caps de cartell, Kon Act (Live!), el jove granollerí Yüri i Nocturn. Tot un repertori variat d’estils musicals electrònics per a tots els gustos.

Tota la programació i novetats del Festival es publicaran a les xarxes socials: Facebook (@musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers) amb l’etiqueta #MNV21. Les entrades es poden reservar a la web del festival.

 

Participació