política municipal

Francesc Colomé anuncia que tornarà a optar a l'alcaldia de les Franqueses

És alcalde des del 2011

per Jaume Ventura Busquets, 23 de juny de 2021 a les 12:38 |
L'alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, ha anunciat que tornarà a optar a l'alcaldia les pròximes eleccions municipals. El batlle ho ha dit en un comunicat difós el mateix dia que s'ha fet oficial que deixa de ser el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Precisament Colomé ha explicat que també renuncia al càrrec de vicepresident del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental perquè la seva vocació, segons ha explicat, és la política municipal. "A mi m’agrada la política des de l’àmbit local i comarcal. La de primera línia, la que et permet estar a prop dels veïns i veïnes de les Franqueses. I vull seguir al capdavant del municipi. Per això he decidit tornar a optar a l’alcaldia la propera legislatura", ha avançat. Colomé ocupa el càrrec d’alcalde de les Franqueses del Vallès des de 2011.


Colomé seguirà al Consell Comarcal, ocupant la vicepresidència: "Encara que hi hagi ideologies diferents, si seus i hi ha acords és la millor manera de governar. En accions cap a les persones ens podem posar d’acord sempre", ha valorat Colomé.

 

 

Participació