Erwin Wurm, Weronika Gęsicka, Julie Freeman i Dina Kelberman, protagonistes del festival Panoràmic 2021

El certamen se celebra del 14 d’octubre al 28 de novembre de forma simultània a Granollers i Barcelona

per NacióGranollers, 16 de juny de 2021 a les 18:32 |
'Escultures d'un minut', obra que es podrà veure al Panoràmic | Erwin Wurm
Panoràmic, festival de Cinema, Fotografia i més, que se celebra de forma simultània a Granollers i Barcelona comptarà enguany amb les famoses escultures de l’austríac Erwin Wurm; els collages digitals de la polonesa Weronika Gęsicka; que exposa per primera vegada a Espanya; el projecte I'M GOOGLE, de la nord-americana Dina Kelberman; l’exposició col·lectiva sobre l’afrofuturisme, les seqüències d’imatges de Jonathan Brown i la mostra de l'artista Julie Freeman.

Aquests són alguns dels noms que s'han anunciat del certamen que se celebra del 14 d’octubre al 28 de novembre.


La convocatòria artística internacional destinada a obres en format audiovisual, Open Panoràmic, ha anunciat els 10 guanyadors. Els projectes seleccionats, basats en fotografies, vídeos, textos, infografies o webdocs, formaran part de la programació de la Programació Oficial del festival i es podran veure a l’Arts Santa Mònica i a Roca Umbert Fàbrica de les Arts el 12 de novembre (a les 9:30 h i a les 15:00 h).

Els creadors seleccionats són Enric Maurí i Nathalie Rey. 'La pedra filosofal', 2021 (Catalunya i França); Albert Gironès i Anna Vilamú Bosch. 'Un inganno tira l'altro', 2019 (Catalunya); Juan Carlos García-Sampedro. 'Rogamos disculpen las molestias', 2021 (Espanya); Vicenç Vidal. 'Delta', 2021 (Catalunya); Èrick Suárez. 'What it is and what it could be', 2018 (Colòmbia -Catalunya); Ullic Narducci. 'Pensée de nuit', 2019 (Itàlia); Lisa Fonderfick Le dernier rayon de l'Été 2019 (França); Florence Girardeau. 'Delta', 2019 (França); Ricardo Muñoz. 'Muerte de un fantasma', 2020 (Colòmbia) i Vanessa Pey. 'State of Inquietude', 2020 (Catalunya).

 

Participació