medi ambient

Parets instal·la sensors de soroll a diferents punts del municipi per monitorar la qualitat acústica

Les dades enregistrades s'envien a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona

per Redacció, 13 de juny de 2021 a les 10:53 |
Sensor de soroll ubicat al Cementiri Municipal | Ajuntament de Parets del Vallès
A principis d'aquest mes de juny, l'Ajuntament de Parets del Vallès a instal·lat sis sensors acústics per mesurar el soroll de la població. L'objectiu és el monitoratge permanent del soroll al poble per poder aconseguir una bona qualitat acústica a la població, i poder fer servir la informació enregistrada per aplicar mesures correctives en els casos que sigui necessari.

Les dades enregistrades s'envien a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona, on s'emmagatzemen i són visibles per qualsevol persona a través de la seva web.


Les ubicacions dels dispositius són: el carrer de Sant Antoni, la Plaça de la Vila, l'avinguda Pedra del Diable, el carrer de Parra, l'avinguda de l'Estació i les oficines municipals del Sector IVECO del carrer La Volta. Aquest últim, però, no està operatiu per un problema amb la xarxa informàtica.

El cost d’adquisició, 14.879,22 euros, ha estat costejat per la Diputació de Barcelona, la seva instal·lació l'ha executat la Brigada Municipal, i la posada en marxa l'ha fet el departament d'informàtica i TICs de l’Ajuntament.

 

Participació