cuina

RECEPTA ​​​Amanida de pasta amb pollastre i salsa rosa

Cada cap de setmana, les millor receptes

per Redacció, 12 de juny de 2021 a les 09:41 |
Amanida de pasta amb pollastre i salsa rosa | Manel Baxerias
Ingredients per a 2 persones:

 

200 grams de Gnocchi de colors 

½  pit de pollastre a la planxa tallats en dauets


Olives negres del Aragó

Fulls de rúcula


Mitja llauna de moresc (panís / blat de moro / dacsa) petita

½  ceba tendra

Salsa rosa

Reducció de vinagre de Pedro Ximénez

Preparació:

 

En un pot amb aigua i sal bullim la pasta seguint les recomanacions del fabricant. Un cop cuita, l’escorrem i la refresquem amb aigua freda, tot seguit li posem un raig d’oli, per tal d’evitar que s’enganxi. Reservem.

Mentre la pasta bull, anirem preparant la salsa rosa amb...

3 cullerades soperes de maionesa
1 cullerades de quetxup
½ culleradeta de cafè de whisky
1 culleradeta de salsa Worcestershire ( Lea & Perrins)
Un rajolí suc de taronja


Continuem amb l’amanida

Tallem la ceba en trossets ben petits, a la brunoise i la amanim amb una mica de sal i oli.

En un bol gran barregem la pasta amb la resta d’ingredients, excepte la salsa i la rúcula, ho barregem be i ho tapem amb paper film. Posem el bol a la nevera per tal de refredar el plat i poder servir-lo fresc.

Al moment de servir, pintem lleugerament el plat amb el reduït de Pedro Ximénez, hi posem la rúcula per damunt i finalment posem la pasta per sobre amanint-la amb una mica de salsa, posant un bol amb més salsa per a qui en vulgui més.

 

 

Participació