motociclisme

El Circuit tindrà un aforament del 20% pel Gran Premi de Moto GP

L'equipament es dividirà en vuit sectors, on hi haurà 3.000 persones com a màxim a cadascun

per Redacció, 3 de juny de 2021 a les 21:24 |
Imatge d'un Gran Premi de Moto GP. | Circuit de Barcelona-Catalunya
El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP, que comença oficialment aquest divendres, comptarà amb públic a les instal·lacions. Segons ha precisat el Circuit de Barcelona-Catalunya, tindrà un un aforament del 20% del total i un màxim de 3.000 persones amb seient preassignat per cadascun dels vuit sectors en què es dividirà el circuit.

L'organització ha dividit les zones de públic de les tribunes en un total de 8 instal·lacions sectoritzades i independents, creant grups bombolla completament aïllats els uns dels altres i que comprenen entre una i dues tribunes. Els espectadors de cada instal·lació accediran al Circuit per la porta designada per aquesta instal·lació i hauran d’estacionar els seus vehicles al pàrquing recomanat, el més proper a la seva bombolla. Per qüestions de seguretat, no es podran recórrer les diferents zones de públic del Circuit i els assistents hauran de romandre a la zona de la instal·lació on es trobi la seva tribuna durant tot l’esdeveniment, obert al públic de divendres a diumenge. Les localitats estan separades per un espai lateral i frontal per assegurar la distància de seguretat.


A l’accedir al Circuit, es prendrà la temperatura a tots els assistents i serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment. També queda prohibit menjar, beure i/o fumar en la localitat de la tribuna.

Tot i que els assistents no podra menjar ni beure a les seves localitats, s’habilitaran zones per a poder fer-ho amb totes les garanties de seguretat. Hi haurà diferents punts amb oferta gastronòmica a cada zona del Circuit. A més, cada tribuna tindrà les seves zones de pícnic, amb taules a l’aire lliure i separades degudament. 


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​

 

Participació