coronavirus

El TAG amplia l'aforament al 70% a partir d'aquest cap de setmana

Hi ha programades ‘Partícules paral·leles’, ‘Hits!’ i ‘MDR (Mort de Riure)’

per Redacció, 25 de maig de 2021 a les 16:25 |
Imatge del muntatge 'Hits!', a càrrec de Veus-Cor Infantil i del Cor Jove | TAG
El Teatre Auditori de Granollers amplia l’aforament dels seus espectacles fins al 70%, a partir d’aquest cap de setmana, segons la normativa aprovada pel Procicat.

Dissabte, a les 20.00 al Llevant Teatre, el director i actor granollerí Ivan Andrade presentarà el seu espectacle Partícules Paral·leles, una obra que ha estat guardonada amb el Premi a Millor Espectacle de la 25a Mostra de Teatre de Barcelona. El muntatge es forma a partir de tres històries entrellaçades entre si i que tracta realitats de com podria presentar-se un futur no molt llunyà, parlant d’androides, de les relacions socials del futur, de la comunicació a través del mòbil, etc. L’exploració de les relacions humanes al segle XXI mitjançant noves formes socials, el món virtual, nous models familiars, la intel·ligència artificial i el ritme frenètic a què estem exposats contínuament en el primer món, seran el fil temàtic d’aquestes tres històries entrellaçades. 


I diumenge 30 de maig, a les 19.00 al TAG, La Societat Coral Amics de la Unió presenta el seu darrer espectacle dins la temporada del Teatre Auditori de Granollers, Hits!, un concert en moviment i molt visual que anirà a càrrec de Veus-Cor Infantil i del Cor Jove. La SCAU torna a portar aquest programa, després de dos anys de mostrar aquest repertori musical arreu del territori, per tornar-lo a gaudir en un format de recull de grans èxits, és a dir, d’aquelles peces més representatives i que més han agradat als espectadors. El Cor Jove va presentar M’encanta el 2019 al Festival Eurotreff d’Alemanya i ha estat un dels seus espectacles estrella al llarg d’aquestes temporades. Per la seva banda, el Cor Infantil Amics de la Unió recull Songs of Hope, l’essència que l’ha dut a interpretar aquest repertori tan divers al Japó, la Xina, Taiwan, els Estats Units, diferents estats europeus i diversos municipis catalans.

Viu el Cor!


Divendres 28 de maig a les 18.30, el Cor Infantil Amics de la Unió ofereix la possibilitat de presenciar la part final de l’assaig general de l’espectacle, per tal de fer-lo més proper i rebre una explicació més detallada de l’obra. Una proposta que forma part de l’activitat Viu el Cor!, que anirà a càrrec del director artístic Josep Vila. 

MDR (Mort de riure)


Divendres 28 de maig a les 20.00 arriba a Roca Umbert un espectacle produït pel Teatre Auditori de Granollers a càrrec de la companyia de circ de Sant Esteve de Palautordera, Los Galindos, els quals van ser guardonats amb el Premi Nacional de Cultura 2016 que organitza la Generalitat de Catalunya. Presenten l’espectacle MDR (Mort de riure) en què tres pallassos s’enfronten a un gir inesperat i han de trobar una solució per no ser condemnats, tot interactuant amb els espectadors per tal de contagiar d’optimisme l’esperit crític.

El TAG s’adhereix a l’ acció solidària dels Pallapupas Durant els dies 29 i 30 de maig més d’una cinquantena de teatres i sales de tot Catalunya se sumen a la campanya Un dia de nassos, per convertir-se en altaveus del moviment Riure per curar. Una iniciativa a la qual s’ha sumat el Teatre Auditori de Granollers oferint el seu vestíbul, perquè els voluntaris dels Pallapupas puguin explicar aquesta acció solidària als espectadors i fer possible els donatius, per tal de col·laborar en aquest projecte. El dia 30 de maig, coincidint amb el concert de Hits!, el públic podrà participar en aquesta acció solidària. 

 

Participació