coronavirus

L'Hospital de Mollet recuperarà el servei de parts el 15 de juny

Per la millora de la situació epidemiològica

per Redacció, 25 de maig de 2021 a les 12:31 |
Una de les sales de parts de l'Hospital de Mollet | FSM
A causa de la bona evolució de la situació epidemiològica, el Departament de Salut ha establert que el proper dia 15 de juny l’atenció als parts retorni a l’Hospital de Mollet, que temporalment havien deixat d’atendre’ls. Segons ha comunicat el CatSalut, a partir d'aquesta data, "les gestants ja podran acudir al seu centre de referència per donar a llum amb normalitat, comoditat i total seguretat, d'acord amb els protocols i les mesures establertes pel Departament de Salut".

En plena pandèmia, el Departament de Salut va decidir concentrar els parts en determinats hospitals davant la incertesa de l’evolució epidemiològica i amb l’objectiu de minimitzar els riscos a les persones ateses.


Actualment els parts de l’Hospital de Mollet s’estan atenent a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital General de Granollers -segons la procedència de la gestant.

L’Hospital de Mollet va deixar d’atendre els parts des del mes de març al mes d’abril de l’any passat, que es van traslladar a Mútua Granollers. Posteriorment, el passat mes d’octubre es van traslladar a l’Hospital Universitari Parc Taulí i a l’Hospital General de Granollers.


En tot moment s’hi han atès les consultes per al control de la gestació (ecografies i seguiment de l’embaràs) i les urgències d’obstetrícia, pediatria i ginecologia. 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació