exposició

La sala Arimany de Canovelles acull el «Cadàver Exquisit» creat per diversos artistes visuals

La peça es podrà veure a Can Palots fins al 30 de juny

per Redacció, 15 de maig de 2021 a les 18:00 |
La sala Arimany de Canovelles, amb l'obra | Ajuntament de Canovelles
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, membres de l’Associació Cercle Artístic de Pintors de Canovelles (ACAP) i de True Collective van elaborar el Cadàver Exquisit d’un drac. La peça, que va lluir durant la diada a la plaça de la Joventut, ara s’exposa a la sala Arimany de Can Palots.

El Cadàver Exquisit és un joc inventat pels surrealistes que consisteix en la creació col·lectiva i explora les possibilitats de la creació d’imatges o textos en grup. En aquest cas, cadascun dels artistes va elaborar un fragment d’un drac divers i plural, que es transforma en funció de la col·locació de cadascuna de les peces que el conformen.


L’obra es podrà visitar fins al 30 de juny, de dilluns a dijous de 16 a 21 hores, divendres de 16 a 19 hores, i els dies d’espectacles.

Altres mostres per visitar


D’altra banda, el vestíbul del Teatre Auditori de Can Palots encara acull l’exposició visual Una mirada a Klee, realitzada pels alumnes de l’EMAD de La Garriga. Es tracta d’una aposta transversal on arts plàstiques i arts escèniques es troben en un mateix espai per apropar l’obra de Paul Klee a través de la participació de l'espectador i, alhora, commemorar el centenari de la Bauhaus. L’obra es podrà visitar fins al 23 de maig.

A més, també es pot visitar l’obra anomenada Ànima de Piano, de Rosendo Porro del Taller l'Enclusa. En aquest cas, la peça exposada és un piano de color blanc, a mida natural, fet amb perfils de ferro i pintat a mà. La peça es podrà veure fins al 28 de maig.

 

Participació