empresa

Amazon obrirà a l'octubre el nou centre logístic a Mollet

Preveu donar feina a 130 persones

per Redacció, 14 de maig de 2021 a les 08:40 |
Imatge virtual de com serà el nou centre d'Amazon a Mollet | Amazon
Amazon crearà més de 270 llocs de feina en tres noves estacions logístiques a Barcelona, Montcada i Mollet del Vallès, segons ha anunciat en un comunicat. A la localitat molletana, l'edifici -que s'ubicarà als terrenys on hi havia l'antiga Bacardi- comptarà amb més de 10.400 metres quadrats al polígon industrial Can Magarola, i està previst que comenci a funcionar a l'octubre i que doni feina a 130 persones.

L'objectiu de l'empresa és escurçar els temps d'entrega als clients de la zona. A més, Amazon comptarà amb 20 empreses locals independents, que hauran de contractar uns 800 conductors per recollir els paquets en estacions logístiques i entregar-los als clients en les diverses localitats. Les estacions logístiques són per Amazon claus per impulsar l'última milla en el procés de comandes. Els paquets s'envien des d'un centre logístic i de distribució proper a les estacions, i després els agafen les empreses transportistes.


Amazon comptava fins ara amb tres estacions logístiques a la Zona Franca, Rubí i Martorelles, i la setmana passada en va anunciar una altra de nova a Tarragona. 

 

 

Participació