ascensió

Què es pot fer a la Fira i Festes de l'Ascensió de Granollers?

Consulta la programació

per Redacció, 14 de maig de 2021 a les 08:35 |
Aquest divendres comença la Fira i Festes de l'Ascensió de Granollers. Després d'una edició del 2020 suspesa per la pandèmia, la tradicional jornada festiva de la capital de Granollers torna aquest any amb un programa amb molts canvis per adaptar-se a la situació sanitària.

La jornada compta amb dos escenaris a l’aire lliure per activitats culturals i espectacles: el parc de Ponent, per a un públic familiar, i el parc Torras Villà, per a joves i adults. També hi ha exposicions: al vestíbul de l'Ajuntament, Una passejada per la Fira de l'Ascensió, des dels anys quaranta als setanta; a la Porxada, Recordant l'Ascensió; i als aparadors de comerços i restaurants, 200 cartells amb mirades i èpoques diferents de la festa.


Una altra de les novetats és la creació de petits mercats: a la Plaça Barangé hi haurà el Mercat del vi i l'enoturisme, acompanyat d'un espai de degustació i venda de formatges i embotits artesans; i a la mateixa plaça també hi haurà el Mercat de les Olors, organitzat amb el Parc de les Olors de Santa Eulàlia de Ronçana, amb exposició de plantes aromàtiques i medicinals, venda de producte i de planter, i diverses xerrades i tallers per a famílies i infants.

Finalment, bars i restaurants de la ciutat oferiran diferents propostes organitzades en tres categories: esmorzars de forquilla i vermuts i dinars de l'Ascensió.


Consulta tots els detalls de la programació:

 

   Programa de la fira i festes de l'Ascensió by naciodigital on Scribd

 

 

Participació