atletisme

1.400 atletes tornen a fer el Tast de la Mitja

La cursa ha començat i acabat a Canovelles

per Redacció, 24 d'abril de 2021 a les 18:28 |
1.400 atletes han pogut tornar a córrer, aquest dissabte, El Tast de la Mitja. Després de la cancel·lació de l'edició de l'any 2020 per la pandèmia, aquest any s'ha pogut tornar a disputar: el fondista hispà marroquí Ayad Lamdassen (CA Bikila), plusmarquista nacional de marató, amb un temps de 29:22, i la d’origen etíop Likina Amebaw, amb un crono de 32:20 -nou rècord espanyol de la distància- han estat els guanyadors d'aquesta prova de deu quilòmetres.

Tot i poder-se celebrar, la prova ha hagut d'adaptar-se a la situació sanitària: hi ha hagut set calaixos de sortida segons els temps dels corredors, per la qual cosa els atletes d'elit han encapçalat les sortides. També hi havia distàncies marcades al terra entre els corredors i la mascareta ha estat obligatòria abans i després de la cursa. A més, s'ha evitat passar per nuclis urbans.


Una altra de les novetats ha estat el recorregut: per primer cop, s'ha iniciat i acabat a Canovelles. En concret, al Passeig de la Ribera 111, davant de l'empresa KH-7. Bona part del recorregut ha estat pel polígon Pla de Llerona.
 

 

Participació