equipaments

Procés participatiu a Granollers sobre Llevant Teatre

Tot el procés es podrà seguir a la plataforma Granollers Participa

per Redacció , 23 d'abril de 2021 a les 00:28 |
L'exterior de Llevant Teatre | Ajuntament de Granollers
Aquest mes de maig començarà a Granollers un procés participatiu "per identificar necessitats i recollir propostes dels veïns i veïnes, del teixit associatiu i cultural i de la ciutadania", segons ha destacat l'Ajuntament de Granollers. El consistori també explica que tothom que ho desitgi pot participar fent propostes sobre el funcionament i l'ús de l'equipament: "En aquest marc es considera molt important la incorporació de la visió tècnica d'agents, usuaris i espectadors, i de la ciutadania pel que fa a la identificació de prioritats i la construcció col·lectiva d'aquest equipament escènic vinculat al Teatre Auditori de Granollers".

Per tal de participar a les sessions de treball caldrà inscriure's, fins al 9 de maig, al procés participatiu a través del formulari que es trobarà en aquest enllaç.


Durant el mes de maig es portaran a terme les sessions de treball amb els participants, recollint propostes i debatent. A partir del mes de juny es valoraran les propostes i es farà el retorn dels resultats.

 

Participació