coronavirus

Bigues i Riells ajorna els actes de Sant Jordi pel confinament de diversos grups escolars

L'Ajuntament diu que treballa per poder-los fer més endavant

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 17:13 |
Bigues i Riells ajorna els actes de Sant Jordi | Ajuntament de Bigues i Riells
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha decidit posposar les activitats previstes per Sant Jordi pel confinament de diversos grups als centres educatius al municipi: "Encara que la programació complia amb totes les restriccions, el consistori ha considerat adient, en pro de la salut pública, ajornar-les", ha defensat l'Ajuntament en un comunicat.

"Aquesta setmana s'han confinat diversos grups als centres educatius del municipi. Aquest fet ha comportat l'aïllament de moltes famílies. Atesa la situació actual i tenint en compte l'augment general de casos al municipi, seguint el criteri de la prevenció, l'Ajuntament ha optat per posposar els actes de Sant Jordi", justifiquen.


Tot i això, també expliquen que els actes previstos no s'anul·len: "D'aquesta manera, en un altre moment d'aquest 2021, es podran realitzar l'espectacle infantil El monstre de colors, la presentació dels llibres El ball del Tenes i Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir, l'exposició del IV Petit Llibre Gegant, el Liveshow i la tarda literària del Casal d'Avis El Bon Caliu".

En aquest sentit, avancen que el Departament de Salut farà PCRs a la població afectada durant els pròxims dies i que posen a disposició els equipaments municipals per realitzar-les.


Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessar
 

 

Participació