vot de censura

Escandell: «Des del minut zero hi ha hagut una campanya contra aquesta junta»

El president del CN Granollers critica que "s'ha aprofitat la pandèmia" per demanar el vot de censura

per Redacció , 21 d'abril de 2021 a les 20:56 |
Rueda, Escandell i Rusiñol, durant la roda de premsa | VOTV
El president del CN Granollers, Eduard Escandell, ha volgut valorar aquest dimarts l'inici del procés del vot de censura que han engegat dos socis de l'entitat, Toni Gili i Gustabo Brun. Acompanyat per la vicepresidenta primera, Ana Rusiñol, i el vicepresident segon, Joan Rueda, Escandell també ha detallat els passos que seguirà el procés.

Tal i com explica VOTV, els dos socis que ha iniciat el procés tenen fins al 6 de maig per recollir les signatures necessàries -el 15% del total dels aptes per votar-. Si les aconsegueixen, un notari els validaria i, si es compleixen els requisits, s'hauria de portar a una assemblea un únic punt: la continuïtat, o no, de la junta directiva. A més, en aquesta assemblea hi haurien d'estar presents un terç del total dels socis del club.


Escandell, molt dur

El president del club s'ha mostrat molt dur amb els impulsors de la moció. Ha alertat que darrere d'aquesta iniciativa "hi ha motivacions ocultes" i ha lamentat que "des del minut zero hi ha hagut una campanya contra aquesta junta".


Escandell també considera que el vot de censura no té pes "perquè sempre hem estat transparents, i totes les decisions preses s'han ratificat en assemblea". 

El màxim dirigent ha volgut deixar clar que vetllaran "perquè el dret democràtic que és la moció es pugui celebrar amb normalitat", però ha advertit que la situació sanitària complicarà el seu desenvolupament. En aquest sentit, Escandell ha al·legat la pandèmia i les restriccions per no facilitar un punt de recollida de signatures a l'interior de les instal·lacions de club.
El vot de censura es va anunciar fa uns dies. Els dos impulsors alerten que "els socis no podem restar impassibles davant el declivi accelerat del club" i que han constatat la "necessitat" d'un vot de censura.

Aquest és el comunicat que ha emès el club:

   Comunicat de la junta directiva del CN Granollers by naciodigital on Scribd 

 

Participació