Les Franqueses i Apadis signen un acord per fomentar la inserció laboral

Tres persones de la fundació realitzen pràctiques a la instal·lacions municipals gràcies a la signatura d’aquest conveni

per Redacció, 20 d'abril de 2021 a les 20:49 |
Foto de família dels signants i les representants de l'Ajuntament | Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest matí s’ha formalitzat la signatura que referma la col·laboració entre l’Ajuntament de les Franqueses i la Fundació Apadis per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

"Durant aquest dies comencen a treballar en conveni de pràctiques, fins als mesos de juny i juliol, 3 persones a les nostres instal·lacions, al pavelló poliesportiu de l’Espai Can Prat, al pavelló poliesportiu de Corró d’Avall i a l’Escola Camins, realitzant tasques de suport de consergeria i manteniment d’equipaments” ha explicat la regidora d’Educació, Marina Ginestí.


Els convenis s’han realitzat "gràcies a la intervenció de l’àrea de Polítiques Socials que ha treballat conjuntament amb Apadis" han destacat els assistents, amb l’objectiu que les persones amb diversitat funcional tinguin les mateixes oportunitats i puguin desenvolupar plenament els seus projecte de vida laboral. 

La directora de la Fundació Apadis, Imma Navarro, ha explicat que aquesta és una oportunitat per aprendre i augmentar currículum en un moment com l’actual on la pandèmia de la Covid-19 dificulta les possibilitats de fer pràctiques. Les tres persones que han iniciat les pràctiques han reforçat aquesta idea agraint la oportunitat que se’ls ha donat.


Durant l’acte, la regidora d’Esports, Montse Vila ha destacat "la importància de promoure el talent de les persones i fomentar la seva integració laboral des del govern local". "Totes les capacitats sumen i hem d’ajudar a impulsar l’entrada al món laboral perquè tots puguem sumar" ha dit per a finalitzar l’acte.

Gràcies a l’activitat laboral les persones se senten implicades en la societat i poden aportar-hi un valor a través de les seves habilitats. D’altra banda, la feina és fonamental per aconseguir una qualitat de vida digna. L’accés al mercat laboral ha d’estar garantit a tothom.

 

Participació