sant jordi

Les associacions de Comerç Ral i Comerç Congost celebren Sant Jordi amb les escoles del barri

La nova campanya vol fomentar el comerç de proximitat i apropar alumnes i famílies al teixit comercial dels seus barris

per Redacció, 20 d'abril de 2021 a les 20:18 |
Punts de llibre de Sant Jordi de les escoles dels barris i associacions de Comerç Ral i Comerç Congost | Ajuntament de Granollers
Amb el lema Celebra Sant Jordi amb Comerç Ral i Celebra Sant Jordi amb Comerç Congost, les dues associacions han iniciat una campanya de dinamització i foment dels valors del comerç de proximitat, així com d’apropament i connexió de les botigues dels dos barris amb els alumnes i les seves famílies.

Del 19 al 25 d’abril, els establiments comercials adherits a la campanya regalaran un punt de llibre de Sant Jordi dissenyat per nenes i nens de cicle infantil i algun altre curs de les escoles dels dos barris. De Congost, hi han participat la llar d'infants Fàtima, l’escola bressol Giravoltes i l’institut Marta Estrada. De Comerç Ral, les escoles Salvador Llobet, Salvador Espriu i Ferrer i Guàrdia.


Es regalaran més de 2.500 punts de llibre per comprar durant aquests dies a les botigues de les dues associacions de comerç, que han estat les responsables de triar, entre totes les propostes, els dotze dibuixos que han il·lustrat els punts de llibre de Sant Jordi.

 

Participació