soldiaritat

La Fundació Privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS inicien el procés d'unió

Confien que el procés proporcionarà "una estabilitat i continuïtat" als projectes que actualment estaven desenvolupant

per Redacció , 16 d'abril de 2021 a les 11:29 |
La Fundació Privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS inicien el procés de fusió | Cedida
La Fundació Privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS han iniciat les converses per a fusionar-se "amb l’objectiu de millorar l’atenció a les necessitats de les persones amb disCapacitat de la comarca del Vallès Oriental". En un comunicat, les dues entitats destaquen que aquesta unió "té les seves arrels en què ambdues entitats comparteixen la mateixa missió de millorar i potenciar la qualitat de vida de les persones amb disCapacitat i les seves famílies" i "vetllar perquè les seves oportunitats i drets com a persones siguin respectats".

La Fundació APADIS, que atén a 132 persones, compta amb la creació de projectes socials, una xarxa de formació i una relació àmplia amb les institucions, tant públiques com privades. La FVO, que diàriament dóna servei a 508 persones, per altra banda, aporta una experiència consolidada en l’atenció a les persones, disposant de tots els serveis que les persones poden necessitar en la seva vida adulta, tant a nivell laboral, com ocupacional, residencial, rehabilitador i de lleure.


La FVO està immersa en ple procés de canvi estratègic, inclòs el canvi de logotip i imatge corporativa. La Fundació APADIS, per la seva banda, també incrementarà la seva presència en àmbits, "fins ara desconeguts per l’entitat".

"Hem iniciat aquest camí cap a la unió amb l’horitzó que aquest procés doni més oportunitats, d’inclusió social i d’integració laboral, i més benestar al màxim nombre de persones amb disCapacitat intel·lectual a la comarca" comenta Rafel Arderiu, director general de la Fundació privada Vallès Oriental.


“És una molt bona noticia perquè aquesta aliança proporcionarà una estabilitat  i continuïtat als projectes que actualment estava desenvolupant APADIS, especialment agreujat per l’impacte de la còvid entre altres circumstàncies” comenta Imma Navarro, presidenta de la fundació i associació APADIS.

 

 

Participació