serveis

Correus no escolta les queixes de diversos pobles del Baix Montseny pel servei deficient que reben

Els veïns de sectors de Vallgorguina, Campins i la Batllòria només reben paqueteria i han d'anar a buscar les cartes urgents a l'oficina de Sant Celoni

per Redacció, 15 d'abril de 2021 a les 19:58 |
Oficina de correus de Sant Celoni | Jordi Purtí

Correus no té cap intenció de proporcionar cap persona substituta per solucionar el problema de repartiment de la correspondència que estan patint urbanitzacions de Vallgorguina com Canadà Parc i La Baronia del Montseny. Així ho han comunicat a l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, des de la pròpia empresa. El problema no el tenen només a Vallgorguina, també a Campins i la Batllòria (Sant Celoni). Fins ara de resa han servit els intents de solucionar-ho amb queixes per escrit a la companyia "sabem que no en faran cas per necessitats que estiguem i per contundents que siguem", ha manifestat Joan Mora.

La problemàtica deriva d'una baixa de llarga durada de la cartera que reparteix en aquests punts del Baix Montseny que ha impedit el repartiment normal de les cartes ordinàries durant una bona temporada, només es reparteix paqueteria i les urgències s'han de recollir a l'oficina de Sant celoni.

La situació s'ha agreujat una vegada reincorporada a la feina ja que llavors ha agafat un període de vacances que tenia pendent. L'alcalde de Vallgorguina ja ha avançat que aquesta situació es torni a repetir en el proper període de vacances.

 

Participació