La Setmana Santa no fa net de la Covid a les aules i es registren onze grups confinats al Baix Montseny

Consulta aquí l'actualització setmanal de l'impacte de la pandèmia a les escoles de la comarca natural i al conjunt del país

per NacióBaixMontseny, 9 d'abril de 2021 a les 17:55 |
Una alumna de Primària es neteja les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'entrar a l'escola, | ACN / J. Marsal
La Setmana Santa no ha fet neteja de la Covid-19 als centres educatius del Baix Montseny. Els dies de festa no han propiciat que l'afectació del virus a les escoles hagin caigut en picat i les xifres es mantenen pràcticament iguals que just abans de les vacances.

A dia d'avui, segons dades del Departament d'Educació, el Baix Montseny registra 262 persones entre alumnes, personal docent i personal dels centres afectades i onze grups bombolles de quatre escoles difents d'Arbúcies, Hostalric, Sant Celoni i santa Maria de Palautordera fent quarentena a casa en aquesta primera setmana del tercer trimestre.
Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 8 de juny.
 


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).12,8%centres afectats
655 dels 5.104 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 197 municipis diferents.
1.056aules tancades
Més d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables i dos centres estan totalment clausurats.
26.156persones confinades
De les quals, 24.898 confinats són alumnes (l'1,73% del total), 1.192 són docents i personal PAS i PAE (0,73%), i 66 és personal extern.
76.534positius detectats
Dels quals, 3.874 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 67.673 positius detectats a alumnes (4,7% del total d'alumnes), 8.197 a docents i personal PAS i PAE (5%), i 664 a personal extern.
 

Altres notícies que et poden interessar
  

Participació