comerç

70 comerços de Congost i Comerç Ral, en una campanya de promoció de les botigues de barri

Es decoren aparadors amb motius primaverals i es promou els valors del comerç local

per Redacció , 2 d'abril de 2021 a les 18:51 |
Un dels aparadors decorats per la campanya | Ajuntament de Granollers
Fins al 20 d’abril les associacions de comerciants del Congost i de Comerç Ral, de Granollers, organitzen amb la col·laboració de l'Ajuntament la campanya Comerç Ral es vesteix de primavera i Comerç Congost es vesteix de primavera. Les dues associacions han preparat una nova campanya d'imatge comercial per donar la benvinguda a la nova estació i donar color i alegria al barri.

Amb aquesta actuació les associacions han decorat, amb uns 800 vinils, els aparadors dels seus establiments amb flors i elements primaverals. Una acció que promou, també, els valors dels comerç local.


Sota l'eslògan de Jo compro al meu barri... s'han proposat 10 valors del comerç de proximitat: per la qualitat dels seus productes; per proximitat; perquè genera llocs de treball; per mantenir-lo viu; perquè són els nostres veïns; per confiança i tracte personalitzat; per sostenibilitat i responsabilitat; perquè distribueixen la riquesa i no la concentren; perquè dinamitzen l'economia local; perquè compro el que necessito.

 

Participació