coronavirus

VÍDEO Els restauradors del Vallès Oriental: «Comença la remuntada»

El sector celebra la seva primera gala i demana als ajuntaments que "siguin valents"

per Redacció , 31 de març de 2021 a les 07:00 |


"Comença la remuntada". Així d'optimista es mostra el Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental, que ha creat un vídeo per transmetre que, tot i que la pandèmia encara està lluny d'acabar-se, volen transmetre un missatge de superació: "Volem celebrar els bons moments que encara ens queden per viure", destaquen.


L'audiovisual, en què participen representants dels restaurants que formen part de l'entitat, defensa que són part del dia a dia de cadascun dels clients: "Fa un any ens vam veure obligats a abaixar les persianes. Però sabem com vols el cafè i volem veure els somriures. Volem recuperar els moments perduts. Les grans gestes neixen en bars i restaurants", destaquen.

El vídeo està fet amb la cançó Invencibles, dels aiguafredencs Els Catarres.


Primera gala

El vídeo s'ha donat a conèixer aquest dilluns en la primera edició de la gala del gremi, que ha tingut lloc al Teatre Auditori de Granollers. Segons precisa VOTV, el president del gremi, David Vázquez, ha demanat valentia als ajuntaments: "Necessitarem polítiques potents per poder subsistir", ha alertat.Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació