residència

El ple de les Franqueses aprova el projecte de residència i centre de dia a Bellavista

Ha estat necessari el vot de qualitat de l'alcalde, Francesc Colomé

per NacióGranollers , 29 de març de 2021 a les 13:00 |
L'Ajuntament de les Franqueses va aprovar l'estudi econòmic i financer que permetrà desenvolupar el projecte d'una residència i centre de dia de Bellavista. Els vots favorables a l'estudi - Junts per Les Franqueses i Cs - van ser iguals als contraris - del PSC, ERC i la CUP - però el vot de qualitat de l'alcalde, Francesc Colomé, va permetre la seva aprovació.

L'estudi s'ha dut a terme segons allò que preveu a la Llei de Contractes del Sector Públic abans de licitar una concessió d'obra, i ara caldrà que s'aprovin, també, l'avantprojecte i la licitació del contracte de concessió i explotació de l'equipament.


El projecte de la nova residència i centre de dia per a gent gran de Bellavista preveu un edifici d’un volum edificable de 5.366,27 m2.
 

El projecte de residència de Bellavista, a Les Franqueses del Vallès Foto: Ajuntament LFDV


Colomé ha detallat que la residència serà municipal i tindrà 110 places, un 75% a preu públic fixat per la Generalitat, de les quals 50% seran concertades i un 25% a preu públic. El 25% restant seran places privades. A més, també hi haurà 25 places de centre de dia.

L’alcalde també ha demanat que sigui un projecte conjunt de tots els grups municipals i ha demanat entesa per a l’aprovació dels següents tràmits.

 

Participació