homenatge

Mollet rehabilitarà un edifici municipal amb l'ajuda dels familiars d'una víctima de l'accident de Germanwings

L'ajuda econòmica de Lufthansa pels afectats servirà per recordar la figura de Marta López

per Redacció, 22 de març de 2021 a les 16:18 |
Moment de la reunió entre l'Ajuntament de Mollet i familiars de Marta López | Ajuntament de Mollet del Vallès
L'Ajuntament i els familiars de la Marta López, víctima molletana de l'accident aeri de Germanwings, treballaran plegats en la rehabilitació d'un edifici de la ciutat on es recordarà la seva figura i la de la resta de víctimes. Segons ha explicat el consistori, es tracta de l'edifici situat a l'Avinguda Jaume I, 32 (on actualment hi ha la seu de MolletHub).

L'Ajuntament precisa que després que Lufthansa, propietària aleshores de Germanwings, atorgués un fons de 100.000 euros a cada víctima amb la finalitat que aquests diners es destinessin a diferents projectes de les seves ciutats, la família es va posar en contacte amb el consistori per estudiar com es podrien destinar aquests recursos en benefici de Mollet. El projecte presentat ha estat valorat pel fons d'ajudes a les víctimes del sinistre.


Tal i com recull el consistori en un comunicat, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, explica que "vam creure oportú destinar els diners a rehabilitació de l'edifici ja que s'escau del tot a la figura de la Marta i la seva vinculació a la ciutat de Mollet".  

Pérez també ha explicat que "s'ha previst habilitar un espai de record per la Marta i la resta de les víctimes d'aquella fatal tragèdia a l'edifici".  


Lourdes Bonet, amiga de la família, ha valorat positivament la notícia: "Creiem que ha estat l'opció més encertada i amb la qual la Marta s'hauria sentit molt orgullosa, ja que la seva vinculació amb Mollet sempre ha tingut a veure amb projectes cívics, culturals o d'emprenedoria" i de retruc "com era desig de la família, el projecte és com una continuació de les voluntats de la Marta en un espai on es preservarà la seva memòria i la de la resta de les víctimes".  
 

 

Participació