coronavirus

Estabilitat a l'Hospital de Sant Celoni amb la crisi sanitària de la Covid-19

D'acord amb les últimes dades fetes públiques ara hi ha acumulades 289 persones donades d'alta i 71 defuncions

per Redacció, 17 de març de 2021 a les 13:43 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre quatre més en relació a les de fa una setmana. Pel que fa a les persones ingressades ara n'hi ha 5, el mateix nombre que hi havia el passat 10 de març.

Pel que fa a defuncions aquesta setmana no se n'ha registrat cap, amb la qual cosa les acumulades des de l'inici de la crisi sanitària en són 71.


 
Actualització sobre la Normativa de visites per a familiars i acompanyants

HOSPITAL DE SANT CELONI
 

Primera Planta: Es permet l'entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats. Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran de 12.00h. a 13.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h a 14.00h. 
 
Segona Planta: Es permet l'entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats. Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran de 12.00h. a 13.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h a 14.00h.
 
Urgències: Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA, un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s'informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s'esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els responsables del departament indicaran on ha d'esperar mentre dura el procediment.

Consultes externes i proves diagnòstiques: S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 
CENTRE SOCIOSANITARI VERGE DEL PUIG
S’autoritzen visites amb cita prèvia.
 
 

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

 

Participació