treball

Més de 200 treballadors de Bosch protesten a les portes de la Ciutadella contra el tancament de la planta de Lliçà

La concentració no s'ha pogut fer davant les portes del Parlament perquè s'ha limitat l'accés pel procés de constitució de la cambra

per NacióDigital, 12 de març de 2021 a les 11:14 |
Una representació de la plantilla sí que ha pogut entrar i s'ha reunit amb el president del Parlament Roger Torrent | ACN
Més de 200 treballadors de Bosch han tallat el passeig de Pujades des de les 9h30 per protestar contra el tancament de la planta de Lliçà d'Amunt, que deixarà sense feina 336 persones. En un inici, el comitè d'empresa havia convocat una concentració a les portes del Parlament però han acabat canviat d'ubicació perquè la policia ha limitat l'accés al Parc de la Ciutadella.

Precisament, aquest divendres es constitueix la cambra catalana després de les eleccions del 14-F. Una representació de la plantilla sí que ha pogut entrar i s'ha reunit amb el president del Parlament Roger Torrent, per reclamar que l'administració treballi per revertir un tancament d'una de les fàbriques més grans i que genera més activitat al Vallès Oriental.
 
Després que aquesta setmana es reunissin amb el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, i amb el conseller de Treball, Chakir El Homrani. El procés de consultes de l'ERO ha de començar dijous que ve i s'ha d'allargar com a mínim un mes.

 

Participació