coronavirus

A l'Hospital de Sant Celoni es redueix els pacients ingressats amb Covid-19 però suma dues noves defuncions

D'acord amb les últimes dades fetes públiques ara hi ha 5 persones ingressades, vuit menys que fa una setmana

per Redacció , 3 de març de 2021 a les 13:55 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre hospitalari de referència al Baix Montseny. A dia d'avui les altes acumulades són 282, set més en relació a les de fa una setmana. Pel que fa a les persones ingressades ara n'hi ha 7, dues més que no pas les que hi havia el passat 24 de febrer.

Pel que fa a defuncions aquesta setmana no se n'ha registrat cap, amb la qual cosa les acumulades des de l'inici de la crisi sanitària en són 71.


Actualització sobre la Normativa de visites per a familiars i acompanyants

Hospital de Sant Celoni

 
Es permet l’entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats a la Primera Planta de l'Hospital. Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran de 12.00h. a 13.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h a 14.00h.

 
Hospitalització Segona Planta: S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d'edat i situacions especials.
 
Urgències: Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA  Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s’esperarà fora del recinte hospitalari.  En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els  responsables del departament indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques: S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d'un acompanyant.

Centre Sociosanitari Verge del Puig

S'autoritzen visites sota cita prèvia.
Altres notícies que et poden interessar
  

 

Participació