coronavirus

Els paradistes de Granollers podran suspendre la llicència temporalment mentre duri el trasllat a la zona sud de la ciutat

Tenen temps fins el 12 de març

per NacióDigital , 26 de febrer de 2021 a les 14:55 |
El mercat dels dijous de Granollers, a la ubicació provisional | Ajuntament de Granollers
Els paradistes del mercat dels dijous de Granollers podran suspendre temporalment la llicència mentre el mercat romangui a la nova ubicació provisional al sud de la ciutat. Segons ha precisat el consistori en un comunicat, la suspensió temporal "permetrà mantenir la llicència però interrompre l'activitat temporalment fins al retorn del mercat al centre de la ciutat, encara sense data prevista".

Per poder acollir-se a la suspensió, caldrà que els paradistes estiguin al corrent del pagament de les taxes del mercat fins l'exercici del 2020 i presentar la documentació requerida per a la renovació anual de la llicència abans del 12 de març. 


La suspensió comporta l'exempció del pagament de la taxa del mercat setmanal corresponent a tot el període de suspensió, alhora que inhabilita temporalment l'assistència i tota activitat comercial al mercat setmanal del dijous. 

L'Ajuntament granollerí alerta que si se sol·licita la suspensió temporal no s'hi podrà renunciar i que la interrupció de l'activitat tindrà efecte des del moment de presentació de la sol·licitud fins el retorn del mercat al centre de la ciutat.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació