​Pastes Gallo recol·locarà a 35 treballadors de la planta de Granollers entre els seus altres centres catalans

Els que no acceptin el trasllat podran acollir-se a una baixa voluntària amb una indemnització de 37 dies per any treballat

per Redacció , 25 de febrer de 2021 a les 08:06 |
La fàbrica que Pastas Gallo té a Granollers. | Google Street View
Els treballadors i Pastes Gallo han arribat a un acord perquè 35 treballadors de la planta de Granollers (Barcelona) siguin recol·locats entre els centres que té a Catalunya, a la mateixa capital del Vallès Oriental, Esparraguera i Sant Vicenç dels Horts.

Es tracta de la trentena de treballadors que inicialment la companyia volia enviar a la fàbrica andalusa del Carpio (Còrdova), en un plantejament de producció per especialitats, segons ha informat UGT aquest dimecres en un comunicat.
En el cas que el treballador no accepti el trasllat, pot acollir-se a una baixa voluntària amb una indemnització de 37 dies per any treballat, amb un màxim de 30 mensualitats.


El sindicat ha valorat positivament l'acord, ja que evita trasllats forçosos i "la deslocalització d'una planta emblemàtica" a la comarca, obrint la possibilitat a la recol·locació a les plantes catalanes.

El passat 8 de febrer, la signatura de pastes va anunciar que, a causa d'un "procés d'especialització industrial" a totes les seves plantes, la producció de pasta seca, tant curta com a llarga, que encara es mantenia a Granollers, es traslladava a la principal factoria de la companyia, en El Carpio, que acull la seu social del grup des de 2017.

 

Participació