Eleccions catalanes 14-F

Calvet demana més promoció del PDU del Circuit per captar inversions

El també conseller visita l'empresa Cricursa, de Granollers

per Jaume Ventura , 12 de febrer de 2021 a les 17:05 |
L’empresa Cricursa, a Granollers, ven a tot el món vidres corbats. Aquesta aposta per la innovació i el talent és un dels ingredients que Junts per Catalunya veu com a bàsics per la recepta que ha de tenir l’economia catalana.

Damià Calvet ha visitat aquest dijous la companyia situada al poligon del Coll de la Manya i l’ha presentat com un bon exemple del camí que s’ha de seguir: "És un exemple del que volem que sigui l'economia del país. És a dir, pròspera, sostenible i que generi protecció social. Junts presentem aquest model de país, en què des de l’administracio poguem crear les condicions perquè hi hagin inversions privades que dinamitzin l'ocupació".


Calvet, que ha estat acompanyat del candidat Àlex Sastre, també s’ha reunit amb empresaris del territori per analitzar les necessitats de la comarca. Una necessitats que passen per millores en infraestructures i mobilitat.

Pel que fa a projectes concrets, Calvet ha citat el Pla Director Urbanístic del Circuit (PDU). Un cas que està a l’espera de resolució del TSJ a un contenciós interposat per la CUP. El també conseller ha defensat el pla com a bàsic per captar inversions, tot i que s’ha mostrat obert a matisar-lo si fos necessari: "Amb els empresaris hem parlat de la necessitat de crear sòl industrial per donar valor afegit al territori. Hem posat en valor el PDU del circuit, que armonitza l'urbanisme de Granollers, Montmeló i Parets i crea les condicions perquè al voltant del Circuit hi hagi una indústria de l'automoció que ens projecti al món".


En aquest sentit, Calvet ha demanat promocionar més el projecte: "Ara cal promoció i la implicació dels ajuntaments i de tothom, i que un cop creat captem les inversions del país o de l'estranger. Estem en un moment complicat, però toca que el pròxim Govern faci promoció activa del PDU".

Pel que fa al Quart Cinturó, Calvet ha reclamat que es completi per donar més mobilitat al territori i competitivitat al teixit empresarial. Per aconseguir-ho, ha exigit a l’estat que tiri endavant els passos que es necessiten, com un nou expedient ambiental. També ha demanat superar les grans mancances que creu té el servei de Rodalies.


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació