coronavirus

Malestar entre els treballadors de l'Hospital de Granollers per la que consideren «manca d'organització» en el pla de vacunació

El centre explica que la manca de subministrament ha fet replantejar tot el procés

per Redacció , 10 de febrer de 2021 a les 17:52 |
Vacuna de Pfizer subministrada a l'Hospital de Granollers | Hospital de Granollers
El comitè d'empresa de l'Hospital de Granollers ha fet saber el seu malestar pel pla de vacunació que s'està duent a terme al centre. En una nota difosa entre els treballadors, critiquen que hi ha "manca d'organització" i critiquen que no s'ha respectat l'ordre per vacunar primer el personal de primera línia que treballa amb pacients de Covid-19. També lamenten els problemes que hi ha hagut en el subministrament de les vacunes i el desordre en la classificació del personal.

La presidenta del comitè d'empresa, Fina Sànchez, ha declarat a VOTV que "es va començar prioritzant el personal de primera línia, però després es vacunava tots els treballadors, fossin o no de primera línia". Afegeix el malestar que això ha suposat: "pensàvem que no arribarien totes les dosis a temps", diu. També diuen que en alguns casos no han funcionat els avisos de l'empresa per concertar el dia i l'hora per subministrar la vacuna als empleats.


De moment, però, les vacunes estan arribant. Segons precisa el centre en declaracions també a VOTV, aquesta setmana 1.112 treballadors que havien rebut la primera dosi de Pfizer rebran la segona. D'altra banda, ja s'han vacunat 138 empleats més amb la primera dosi i 176 la rebran en els propers dies. Amb aquestes i 100 més que han d'arribar en breu, a l'hospital ja es podran vacunar els 1.500 treballadors que van sol·licitar la vacuna.

El director de Persones de l'Hospital, Carles Pla, ha admès que pot entendre "que els professionals que estan apuntats fa temps per rebre la dosi estiguin intranquils", però també lamenta que "el gran problema ha estat la manca de subministrament de vacunes, que ens ha fet replantejar tot el procés".Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació