motor

El Circuit preveu que hi hagi públic als grans premis de Fórmula 1 i Moto GP

L'equipament es dividirà en cinc grans zones per controlar l'aforament

per Redacció , 10 de febrer de 2021 a les 16:59 |
Una cursa de Fórmula 1 al Circuit | Miquel Rovira Fotografia
Els grans premis de Fórmula 1 i Moto GP, que es disputaran al Circuit de Barcelona-Catalunya del 7 al 9 de maig i del 4 al 6 de juny, tornaran a comptar amb públic. La instal·lació ha explicat que a partir de demà es posaran a la venda les entrades per aquests esdeveniments.

Els grans premis comptaran amb diverses mesures de seguretat. Per a preservar la distància de seguretat a les tribunes, s'ha dissenyat un sistema de compra on cada cop que l'usuari seleccioni una o un grup de localitats, es bloquejaran automàticament les localitats superiors, inferiors i laterals, de manera que ja no estaran disponibles per a altres usuaris. A més, totes les entrades seran nominals i durant el procés de compra s'haurà d'introduir el nom i cognoms de la persona que accedirà a les instal·lacions durant el gran premi, la qual s'haurà d'identificar a l'entrada amb el seu DNI o passaport.

 
D'altra banda, el recinte del Circuit estarà dividit en cinc zones diferents per controlar l'aforament i optimitzar la circulació de cada assistent, "creant bombolles i sub-bombolles que no superaran el màxim de 3.000 persones en cada sector dissenyat per a cada tribuna".

 
L'aficionat accedirà al recinte a través de la porta més propera al pàrquing més pròxim on hagi estacionat el seu vehicle per evitar la barreja de col·lectius que puguin pertànyer a bombolles diferents: "Tant la capacitat dels pàrquings com la capacitat d'absorció de cada porta d'accés garanteix l'entrada dels diferents volums d'aficionats que es corresponguin amb cada bombolla. D'aquesta manera es podrà mantenir el distanciament i la seguretat necessària de cada usuari", defensa el Circuit.


Finalment, però, l'equipament explica que si finalment els esdeveniments no es poden celebrar o es fan sense acaba celebrant-se sense la presència d'aficionats, el Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà a tots els compradors dues opcions: transferir l'entrada al Gran Premi de la temporada següent o rebre la devolució del 100% del preu de l'entrada.
Les entrades del GP de F1 i MotoGP 2021, ja a la venda amb una promoció del 50%

El període de la promoció és vàlid només durant 48 hores a partir de demà i en tribunes específiques. També es podran adquirir tots els productes d'Abonats 2021.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya posa el proper dijous a la venda les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2021 (7-9 maig) i del Gran Premi Monster Energy de MotoGP™ (4-6 de juny). Ho fa amb una promoció exclusiva de sortida, vàlida només durant 48 hores a la web del Circuit, que consisteix en un 50% de descompte en tribunes específiques. Els productes d'Abonats per a la temporada 2021 també estaran disponibles en la compra online.
 
En el cas del GP d'Espanya de F1® la promoció del 50% és aplicable als abonaments de tres dies per a la Tribuna Principal, que es poden adquirir per 220 euros, mentre que al GP de MotoGP™ s'aplica a tots els abonaments de tres dies de la Tribuna G. D'aquesta manera, els amants del motociclisme podran gaudir de tot l'espectacle per 60 euros.
 
Més enllà de la promoció, els compradors disposen d'una àmplia oferta de tribunes per a tots els gustos, agrupades en diferents categories com Fan, Super Fan i Excellence. Tanmateix, la categoria General, que inclou l'accés a Pelouse, pel moment no estarà disponible per motius de control d'aforament i distància de seguretat.
 
Els autèntics amants de motor seguiran tenint la possibilitat de convertir-se en Abonats del Circuit. A les categories ja existents se suma una important novetat: el Circuitcat Club. Per només 59 euros, aquesta nova modalitat presenta una major flexibilitat i la possibilitat de confeccionar el carnet d'Abonat del Circuit a la carta, donat que garanteix l'entrada a la major part de curses de la temporada que tindran públic, inclòs el Rallycross i WorldSBK, i permet obtenir un descompte del 40% en la compra d'una entrada pel Gran Premi de F1 i de MotoGP.

Les entrades es poden adquirir a: www.circuitcat.com
 
Mesures de seguretat
 
 

 

Arxivat a:
Imperdibles, Política
Participació