Eleccions catalanes 14-F

Simulacre de la jornada de votació del 14-F a la Roca

S'ha establert una ruta d'entrada i sortida diferenciades, s'han recol·locat les meses i les taules amb les paperetes i s'ha fet una demostració de com posar i treure's correctament un EPI

per Redacció , 9 de febrer de 2021 a les 16:37 |
L'interior del pavelló de la Roca, aquest dimarts | Ajuntament de la Roca del Vallès
El pavelló del Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès ha acollit aquest dimarts un simulacre de les eleccions de diumenge. Per tal d’ultimar els detalls i establir les mesures de seguretat sanitària necessàries, treballadors municipals i representants del consistori han fet aquest simulacre, organitzant tota la logística necessària i simulant el funcionament de la jornada electoral.

D’aquesta manera, s’ha establert una ruta d’entrada i sortida diferenciades, amb tanques fent un circuit que garanteix que les persones puguin mantenir les mesures de seguretat. A l’interior s’ha previst que puguin accedir fins a 12 persones de manera simultània, i s’han recol·locat les meses i les taules amb les paperetes de tal manera que els membres de cada mesa tinguin visió i control de tot l’espai. A més, s’ha fet una demostració de com posar i treure's correctament un Equip de Protecció Individual (EPI).


A les meses del CEM hi estan censats gairebé 2.500 electors, que habitualment votaven a l’escola Mogent. El motiu del canvi ha estat que l’antic emplaçament no permetia que les persones poguessin mantenir les distàncies de seguretat necessàries, així com circuits de trànsit segurs amb entrades i sortides diferenciades.


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació