esports

VÍDEO El Circuit reprèn l'activitat a la pista i estrena el revolt 10

Ho fa amb el Racing Test, una fórmula d'entrenament per a equips de competició

per Redacció , 1 de febrer de 2021 a les 17:51 |El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estrenat oficialment la temporada 2021 amb una primera jornada d'activitat sobre la pista després de les obres de modificació del revolt 10. Ho ha fet amb el Racing Test, una fórmula d'entrenament per a equips de competició del món de l'automobilisme.


Després de tres setmanes de treball intens, els pilots presents avui al traçat mundialista han pogut estrenar també un renovat revolt 10, amb una escapatòria notablement ampliada. Segons precisa el Circuit, les modificacions han consistit en el canvi de les dues variants anteriors per una única, "que s'adapta molt millor a les exigències de les disciplines automobilístiques i motociclistes".

Entre avui i demà, prop de vint pilots de diferents categories es posaran a prova al Circuit i obtindran les primeres sensacions sobre el nou revolt 10. Els vehicles presents han estat turismes, GT, i LMP3, tots ells de diferents nacionalitats com ara locals, francesos i italians.

 
Amb l'inici d'una nova temporada, el Circuit continua treballant per desenvolupar la seva activitat amb la màxima seguretat possible, seguint un estricte protocol de prevenció que contempla àmplies mesures pel que fa a la Covid-19. A més, tots els equips que provenen de fora del país han de presentar també els resultats negatius d'una prova PCR realitzada un màxim de 72 hores abans de l'arribada a les instal·lacions.

 

Participació