Eleccions catalanes 14-F

Cues als jutjats de Granollers per presentar al·legacions per no estar a les meses electorals

La majoria de reclamacions, per motius de salut

per NacióDigital, 30 de gener de 2021 a les 17:29 |
Gent esperant a les portes dels jutjats de Granollers per presentar les seves reclamacions | Clàudia Serra
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Llargues cues als jutjats de Granollers aquest divendres al matí de ciutadans que han estat escollits per formar part de meses electorals el 14-F i que volien presentar al·legacions.

Tal i com explica VOTV, la majoria dels nombrosos escollits s'hi han acostat per reclamar a la Junta Electoral de zona que, per motius de salut, no haurien de formar part de la jornada electoral. Com en José María: "Jo ja ha estat president de mesa altres cops, però penso que ara no és adequat que ho sigui. Són massa hores allà tancat i exposat. Per això presento un informe mèdic, crec que no ens haurien d'obligar". O com la Sara, que explica que per una malaltia que pateix li haurien d'acceptar l'al·legació: "Hi pot haver risc", alerta. La Maria Teresa, per la seva banda, lamenta: "Per la seva situació mèdica, el meu fill no pot estar 15 hores en una mesa".


Aquests dies els ciutadans escollits han anat rebent les notificacions a casa. Un cop comunicada l'elecció, tenen set dies disponibles per reclamar. Si no es presenten pel lloc de president de mesa, vocal o suplent corren el risc de ser sancionats.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació