Eleccions catalanes 14-F

Ciutadans inicia campanya dient que «Catalunya no es pot permetre quatre anys més ni de Procés ni d'un tercer tripartit»

La candidata Blanca Navarro demana "un Govern moderat i sense separatistes"

per NacióDigital , 29 de gener de 2021 a les 23:40 |
Ciutadans ha donat el tret de sortida de la campanya electoral pel 14-F amb un doble missatge. Tal i com recull la formació en un comunicat, la candidata Blanca Navarro ha destacat: "Catalunya no es pot permetre quatre anys més de Procés, ni un tercer tripartit governat per ERC amb el suport de PSC". Segons Navarro, els catalans "no podem permetre que els vots constitucionalistes apuntalin un govern separatista" i ha afegit que "un tripartit és sinònim d'allargar el Procés".


<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Ahora más que nunca necesitamos una Cataluña fuerte, competitiva y solidaria. Basta ya del sectarismo, corruptelas y enchufismo de tantos años de nacionalistas en el poder. Es el momento de pasar página. Tampoco necesitamos otro tripartito 🥀 🎗 <br>Vota Cs 🍊 <a href="https://twitter.com/hashtag/ParaQueGanemosTodos?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ParaQueGanemosTodos</a> <a href="https://t.co/b28dRCnW5A">pic.twitter.com/b28dRCnW5A</a></p>&mdash; Juanma de Vargas 🇪🇸🇪🇺 (@juanmadevargas) <a href="https://twitter.com/juanmadevargas/status/1354934529321009158?ref_src=twsrc%5Etfw">January 28, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>La candidata creu que el 14 de febrer "tenim l'oportunitat d'aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes". I posiciona Ciutadans com a candidat a liderar "una nova etapa" amb "un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans i sense cedir al xantatge separatista".

Finalment, Navarro ha avisat que Catalunya necessita una "veritable reconstrucció" que "doni resposta a famílies, autònoms, pimes i treballadors per superar la crisi de la Covid-19".


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació